пʼятниця, 20 серпня 2010 16:50

Нападник "Ліверпуля" перейде в "Інтер"

Нападник "Ліверпуля" перейде в "Інтер"

Нападаючий збірної Голландії з футболу Дірк Кейт перейде з англійського "Ліверпуля" в італійський "Інтер". Про це повідомляє інтернет-видання Goal.com з посиланням на голландські ЗМІ.

Кейт не був включений "Ліверпулем" в заявку на матч відбірного раунду Ліги Європи з турецьким "Трабзонспором" (1:0). Таким чином, Кейт поки не заграний в єврокубках, і якщо голландець перейде в "Інтер", він зможе зіграти за цей клуб в Лізі чемпіонів.

Сума, яку виплатить "Інтер" англійському клубу за перехід гравця, не називається. За даними авторитетного сайту transfermarkt.de, трансферна вартість Кейта становить 17 мільйонів євро.

Ініціатором покупки Кейта вважається головний тренер "Інтера" Рафаель Бенітес, який очолив міланський клуб влітку 2010 року, а до цього кілька років працював наставником "Ліверпуля".

У чемпіонаті Англії сезону-2009/10 Кейт провів за "Ліверпуль" 37 матчів і забив дев'ять м'ячів. За національну команду форвард провів 70 матчів і забив 16 голів.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Нападник "Ліверпуля" перейде в "Інтер"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі