субота, 04 вересня 2010 12:55

"Ми чекаємо серйозну гру зі Словенією" - Яковенко

"Ми чекаємо серйозну гру зі Словенією" - Яковенко

Старший тренер молодіжної збірної України Павло Яковенко прокоментував вчорашній матч своєї команди з молодіжною збірною Франції (2:2) в рамках відбірного циклу Євро-2011 (U-21).

"Збірну Франції ми вивчили досить добре. Сьогодні гра складалася трохи нервово. Вести в рахунку 2:0 і зіграти 2:2 - це не зовсім сподобається жодній команді, жодному тренерові, - цитує Яковенка "Главред". - Хлопці вийшли далі, молодці, вітаю їх, але хотілося б здобути сьогодні перемогу. Тепер у нас попереду дуже складна гра зі збірною Словенії. Словенія сьогодні, програючи 0:2 Бельгії, зрівняла рахунок. Плюс грали вони з двома вилученнями. Ми чекаємо серйозну гру".

"Перший тайм у цілому пройшов ціліснішим. І в обороні, і в атаці. У другій половині пішли розриви, ми це розберемо. Мені в цілому сподобалось, коли два м"ячі забили, і перший тайм, - додав наставник української "молодіжки". - Помилки треба дивитися. По гарячих слідах складно говорити. Я думаю, що "винні" французи, тому що вони володіють певною майстерністю, виконанням, хорошими швидкостями. Це команда хорошого рівня. І треба віддати належне нашим хлопцям, що вони з цією командою впоралися ".

Українці набрали 15 очок, стільки ж у бельгійців, у французів на три менше. Навіть за умови поразки від словенців у заключному матчі, наша команда матиме перевагу в особистих зустрічах з суперниками, тож її вже можна привітати з перемогою в групі та путівкою до плей-офф.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика, ФФУ

Зараз ви читаєте новину «"Ми чекаємо серйозну гру зі Словенією" - Яковенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі