пʼятниця, 03 вересня 2010 08:49

Матч збірної України (U-21) з Францією покаже "Футбол"

Матч збірної України (U-21) з Францією покаже "Футбол"

Сьогодні, 3 вересня, молодіжна збірна України проведе один з ключових матчів відбірного турніру чемпіонату Європи. У домашньому поєдинку підопічні Павла Яковенка зустрінуться з французькими однолітками.

У разі перемоги наші хлопці забезпечать собі перше місце в групі. Втім, навіть невдача не перекреслить надій збірної України - в "запасі" залишиться ще домашня гра проти словенців.

"Так, у нас є варіанти, але ми будемо, як завжди, грати тільки на перемогу, - відзначив в інтерв"ю UEFA.com наставник українців Павло Яковенко. - У нас є деякі проблеми зі складом: травмовані Павло Пашаєв, Олег Голодюк, Олексій Курилов . Зате нам допоможуть гравці головної збірної Євген Коноплянка, Андрій Ярмоленко та Ярослав Ракицький".

Матч молодіжних збірних України і Франції буде транслюватися на каналі "Футбол". Початок - о 19:25.

Нагадаємо, національна збірна 4 вересня зіграє товариський матч з поляками у Лодзі. 7 вересня команда Калитвинцева протистоятиме у Києві чилійцям.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Матч збірної України (U-21) з Францією покаже "Футбол"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі