пʼятниця, 28 січня 2011 16:19

"Металіст" зіграв унічию із "Зенітом"

"Металіст" зіграв унічию із "Зенітом"

Харківський "Металіст" на тренувальному зборі в ОАЕ провів контрольний поєдинок з пітерським "Зенітом" і зіграв внічию 1:1.

Рахунок в матчі був відкритий на 44-й хвилині першого тайму. Фініньо збив у своєму штрафному Іонова і рефері призначив пенальті у ворота "Металіста". Лазович точно пробив у лівий від воротаря кут. Харків'яни зуміли відігратися за дві хвилини до кінця гри. Затяжна атака завершилася голом Пшеничних.

"Металіст" - "Зеніт" 1:1

Голи: Пшеничних, 88 - Лазович, 44 (з пенальті)

"Металіст" (перший тайм): Дишленкович, Фініньо, Пшеничних, Обрадовіч, Бордіян, Валяєв, Едмар, Хав'єр, Бланко, Тайсон, Крістальдо.

"Металіст" (другий тайм): Старцев - Фініньо, Пшеничних, Обрадовіч, Бордіян, Шелаєв, Шарпар, Хав'єр, Олійник, Тайсон, Крістальдо (Піщур, 74)

Тим часом, сімферопольська "Таврія" поступилася в черговому контрольному поєдинку російському "Уралу" - 0:2. Як і планувалося, наставник кримчан Валерій Петров дав можливість проявити себе потенційним новачкам команди.

У підсумку, оглядини виявилися невдалими: за інформацією офіційного сайту ФК "Таврія", розташування команди вже залишили Глігор Глігоров, Жозеф Самсон і Драгослав Стакіч.

"Таврія" - "Урал" (Росія) - 0:2 (0:1)

"Таврія": Сітало (Стойко, 46), Глігоров (Гуменюк, 46), Граф (Браун, 46), Добре (Опарін, 46), Донець, Гогіч (Корнєв, 46), Матяж (Галюза, 46), Митрофанов ( Причиненко, 46), Артеменко, Самсон (Платон, 46), Фещук (Шиндер, 46).

За матеріалами Террикон, Liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" зіграв унічию із "Зенітом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі