четвер, 12 серпня 2010 13:48

"Манчестер Юнайтед" заплатив за колишнього бомжа 9 млн євро

"Манчестер Юнайтед" заплатив за колишнього бомжа 9 млн євро

Англійський клуб "Манчестер Юнайтед" підписав португальського форварда Тьяго Мануеля Діаса Коррея (Бебе), який у минулому брав участь у чемпіонаті світу серед бездомних. "Червоні дияволи" заплатили за 20-річного Бебе португальському клубу "Віторія" дев"ять мільйонів євро.

Алекс Ферсюсон вирішив придбати талановитого португальця за порадою головного тренера збірної Португалії Карлуша Кейруша. В минулому Кейруш був помічником Сера Алекса у "МЮ".

Цікаво, що форвард зіграв за "Віторію" лише кілька матчів, перейшовши з клубу третього дивізіону чемпіонату Португалії "Ештрела Амадора" трохи більше місяця тому.

Бебе виріс в притулку для сиріт і тому мав право грати на чемпіонаті світу серед бездомних. У якому році нападник грав на цьому турнірі, не уточнюється.

Зазначимо, що крім Бебе "Манчестер Юнайтед" придбав нападника збірної Мексики Хав"єра Ернандеса, що виступав за "Чівас", а також англійця Кріса Смоллінга, що грав за "Фулхем".

За матеріалами ТСН

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Юнайтед" заплатив за колишнього бомжа 9 млн євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі