вівторок, 03 серпня 2010 11:39

Футболіст "Манчестер Юнайтед" ледь не згорів живцем (ФОТО)

Як повідомляє The Guardian, в суботу вранці 22-річного футболіста МЮ Андерсона витягли без свідомості з палаючого Audi R8 незадовго до того, як автомобіль вибухнув.

Аварія сталася близько 7 ранку в суботу на сільській дорозі поблизу Браги, коли автомобіль, який належить бразильцеві, вартістю 125 тисяч фунтів на великій швидкості зійшов з дороги, пробив огорожу ферми і вилетів в поле.

Хоча зареєстрований у Франції автомобіль Андерсона вважається двомісним, в його машині було ще два супутники - молода бразилійка і друг на ім"я Віктор. Незрозуміло, хто з них був за кермом, але за непідтвердженими даними, до такої аварії могло призвести водіння в нетверезому стані, а кампанія напередодні ввечері відпочивала у нічному клубі Sardinha Biba перед тим, як залишила його на машині футболіста.

Всі троє були доставлені в госпіталь "Святого Марка" в Бразі, але після проведених там декількох годин і наданої медичної допомоги в зв"язку з травмами шиї, струсом мозку і шоковим станом, були виписані.

"Вони отримали лише невеликі пошкодження", - процитувало видання представника госпіталю Романа Фреско. "Дівчина постраждала більше за інших, але в цілому це легкі травми".

Португальська преса цитує агентство Gestifute, що представляє Андерсона, яке повідомило, що колишній гравець "Порту" був у шоці від події, але незабаром повернеться до Манчестера, щоб продовжити відновлення від травми коліна. "Манчестер Юнайтед" не коментує цей інцидент.

За матеріалами utro.ua

Зараз ви читаєте новину «Футболіст "Манчестер Юнайтед" ледь не згорів живцем (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі