неділя, 03 жовтня 2010 13:30

"Майнц" виграв сьомий матч поспіль

"Майнц" виграв сьомий матч поспіль
Футбольний клуб "Майнц" в 7-му турі чемпіонату Німеччини з футболу переміг на своєму полі "Хоффенхайм", здобувши сьому перемогу в семи стартових матчах сезону, що є повторенням рекорду бундесліги.

До підопічних Томаса Тухеля подібним досягненням могли похвалитися мюнхенська "Баварія" в сезоні-1995/1996 і "Кайзерслаутерн" в сезоні-2001/2002.

У грі з "Хоффенхаймом" "Майнц" повів в рахунку на 2-й хвилині гри, коли швидкий гол забив туніський форвард Самі Аллагі. На 41-й хвилині сенегальський нападаючий "Хоффенхайма" Демба Ба зрівняв рахунок, але відразу ж після перерви угорець Адам Салаї знову вивів господарів поля вперед. На 59-ій хвилині перевага "Майнца" збільшилася завдяки голу Льюїса Холтбі, який отримав м"яч в штрафному майданчику суперника і прострілив у воротарський майданчик, але снаряд рикошетом від захисника гостей залетів у ближній кут воріт.

На 64-й хвилині підопічні Ральфа Рангніка скоротили розрив у рахунку завдяки блискучому штрафному у виконанні ісландця Гілфа Сігурдссона, який послав м"яч у "дев"ятку". "Хоффенхайм" почав чинити тиск на оборону "Майнца", але на 74-й хвилині в результаті контратаки господарів Йосип Шимуніч ціною власного вилучення збив у штрафному майданчику Холтбі, і Андре Шююрле реалізував пенальті.

Таким чином, "Майнц" продовжує очолювати турнірну таблицю бундесліги. Тепер у нього в активі 21 очко.

В інших матчах дня були зафіксовані такі результати:

"Майнц" - "Хоффенхайм" 4:2

"Гамбург" - "Кайзерслаутерн" - 2:1,

"Боруссія" (Менхенгладбах) - "Вольфсбург" - 1:1,

"Фрайбург" - "Кельн" - 3:2,

"Нюрнберг" - "Шальке-04" - 2:1.
За матеріалами РИА Новости
Зараз ви читаєте новину «"Майнц" виграв сьомий матч поспіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі