неділя, 16 січня 2011 18:55

"Ліверпуль" зіграв унічию з "Евертоном"

"Ліверпуль" зіграв унічию з "Евертоном"

"Ліверпуль" і "Евертон" видали бойову нічию в рамках 23-го туру англійської футбольної прем'єр-ліги.

Зустріч команд з Ліверпуля на "Енфілд Роуд" завершилася з рахунком 2:2. На 29-й хвилині свій перший гол за "червоних" забив португальський півзахисник Рауль Мейрелеш. Однак після перерви удар головою Сільвена Дістена і відмінна передача Леона Османа на Джермейна Бекфорда дозволили "Евертону" вийти вперед.

На 68-й хвилині Дірк Кайт з пенальті, призначеного за порушення проти Максі Родрігеса, знову зробив рахунок нічийним. Голландець підійшов до одинадцятиметрової позначки внаслідок дискваліфікації капітана і штатного пенальтиста "Ліверпуля" Стівена Джеррарда.

Під керівництвом Кенні Далгліш, який очолив "Ліверпуль" 8 січня, "червоні" поки не здобули жодної перемоги. У турнірній таблиці обидві команди набрали 26 очок і зберегли за собою 12-е ("Евертон") і 13-е ("Ліверпуль") місця.

Ліверпуль - Евертон - 2:2 (1:0, 1:2)

Голи: 1:0 - Мейрелеш (29), 1:1 - Дістен (46), 1:2 - Бекфорд (52), 2:2 - Кюйт (68, пенальті).

ЛІВЕРПУЛЬ: Рейна, Аггер (Кіріякос, 46), Шкртел, Келлі, Джонсон, Лукас, Мейрелеш (Шелві, 81), М. Родрігес, Спірінг, Кюйт, Торрес.

ЕВЕРТОН: Ховард, Хейтінга, Коулмен, Дістен, Бейнс, Феллайні, Невілл, Артета, Осман (Родуелл, 77), Анічебе (Білялетдінов, 81), Бекфорд (Воен, 73).

Попередження: Рейна (53), Торрес (63), Кюйт (90).

Зараз ви читаєте новину «"Ліверпуль" зіграв унічию з "Евертоном"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі