вівторок, 24 березня 2009 11:14

"Ламборджині" Каладзе потрапило в аварію під Ужгородом (ФОТО)

 

Машина, оформлена на захисника "Мілана" та збірної Грузії Кахи Каладзе потрапила в аварію, повідомляє "Обозреватель".

Аварія відбулася на об"їзній дорозі Ужгорода. Машина Lamborghini Murcielago вартістю 200тис. євро злетіла з дороги і врізалася в земляний вал. Ніхто не постраждав.

В УДАІ Закарпатської області повідомили, що саме з цієї причини не почали оформляти ДТП.

Повідомлялося, що за кермом перебував син голови Конституційного суду Андрій Стрижак. Проте джерело назвало цю інформацію провокацією.

У сезоні 1993-1994 Каладзе дебютував в тбіліському "Динамо". Упевнена гра дозволила йому впродовж чотирьох сезонів залишатися основним захисником столичного клубу.

На початку 1998 року Каладзе перебрався до Києва, в команду Лобановського. За трансфер гравця було віддано всього 280 тисяч доларів. За 2 з половиною року в "Динамо" Каладзе зіграв в 63 матчах, перш ніж перебрався до італійського "Мілана", який заплатив за захисника 16 млн євро.

Каладзе є єдиним футболістом з Грузії, якому вдалося виграти Лігу чемпіонів УЄФА, причому двічі.

Крім того, його знають, як справжнього цінителя дуже дорогих спортивних автомобілів. Ще будучи гравцем "Динамо" він їздив по вулицям Києва на "Феррарі". У "Мілані" його автопарк значно збагатився.

Зараз ви читаєте новину «"Ламборджині" Каладзе потрапило в аварію під Ужгородом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі