неділя, 23 січня 2011 10:39

"Карпати" підписали захисника молодіжної збірної Словенії

"Карпати" підписали захисника молодіжної збірної Словенії

Новачком львівських "Карпат" став 22-річний захисник словенського клубу "Горіца" і молодіжної збірної Словенії Грегор Балажіц.

Гравець, який діє на позиції центрального захисника, підписав з "Карпатами" 4-річний контракт, повідомляє офіційний сайт клубу.

Генеральний директор ФК "Карпати" Ігор Дедишин розповів, що переговори між клубами протікали непросто. Спочатку словенці взагалі не збиралися продавати футболіста в це трансферне вікно, а влітку збиралися домовитися про трансфер Балажіца в один з клубів Серії А. До того ж, необхідна сума була досить високою.

Однак, львівському клубу все таки вдалося знайти спільну мову з керівництвом "Гориці" і домовитися про варіант, який влаштував обидві сторони.

У "Карпатах" Балажіц буде виступати під 21-м номером.

Нагадаємо, що першим новобранцем команди Олега Кононова у зимове міжсезоння став іспанський нападаючий "Райо Вальєкано" - Лукас.

Раніше також повідомлялося, що клуб німецької Бундесліги - "Шальке" - зацікавлений у послугах гравця "Карпат" бразильця Даніло Авелара.

За матеріалами Корреспондент

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" підписали захисника молодіжної збірної Словенії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі