понеділок, 22 лютого 2010 11:34

"Карпати" не пустили Маркевича на свій матч

"Карпати" не пустили Маркевича на свій матч

У суботу в Туреччині, де проводить збори більшість українських клубів, трапилося неоднозначна подія за участю головного тренера збірної України Мирона Маркевича. Не додивившись кілька хвилин контрольного поєдинку між "Кривбасом" та "Анжи", Маркевич зі своїми помічниками виїхав на матч "Карпати" - "Москва".

Проте турецькі охоронці, з"ясувавши особистості відвідувачів бази, де проходив контрольний поєдинок, шлагбаум не підняли. Виявилося, львівський клуб заборонив пропускати на гру головного тренера "Металіста", так само як і інших представників харків"ян. Варто відзначити, що представники російських і балтійських команд проходили через пропускний пункт вільно.

"Збирався подивитися гру львівського клубу як головний тренер збірної, але, на жаль, мені це зробити не вдалося. Зрозуміло, що і як тренеру "Металіста" мені було цікаво подивитися на суперників з національного чемпіонату", - розповів наставник збірної України.

"І в цьому немає нічого дивного - перехресне відвідування контрольних поєдинків є нормальною практикою для зборів. Тим більше, що львів"яни були присутні на всіх чотирьох матчах нашого клубу в Туреччині. Наприклад, на останньому спарингу з "Крильями Совєтов" були і головний тренер "Карпат", і капітан команди", - додав Маркевич.

Інші представники харківського клубу розцінили демарш керівництва "Карпат" як чергову спробу зведення рахунків з Маркевичем, який свого часу залишив львівську команду через розбіжності з президентом клубу Петром Димінським.

Спорт-Экспресс в Украине

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" не пустили Маркевича на свій матч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі