четвер, 01 квітня 2010 08:42

"Інтер" мінімально переміг ЦСКА на своєму полі

"Інтер" мінімально переміг ЦСКА на своєму полі

Італійський "Інтер" на своєму полі обіграв ЦСКА у першому матчі 1 / 4 фіналу Ліги чемпіонів з рахунком 1:0 (0:0). Єдиний гол на 65-й хвилині зустрічі забив аргентинський нападаючий "Інтера" Дієго Міліто.

Армійці розпочали зустріч досить впевнено, спочатку вони мали територіальну й ігрову перевагу. Однак до середини першого тайму "Інтер" перехопив ініціативу і почав все частіше загрожувати воротам Ігоря Акінфєєва. Наприкінці тайму небезпечний момент для взяття воріт гостей упустив голландський півзахисник "Інтера" Веслі Снейдер, а ще через хвилину відзначитися міг Самуель Ето"О.

У другому таймі натиск господарів тільки посилилося. Акінфєєв виручав свою команду до 65-ї хвилини, коли Міліто ударом у дальній кут все-таки відкрив рахунок. Надалі італійський клуб цілком міг збільшити свою перевагу. На 71-й хвилині лише втручання одного з братів Березуцький врятувало ЦСКА від вірного голу - армійський захисник виніс м"яч з лінії порожніх воріт.

Відбивши ще кілька небезпечних атак, наприкінці матчу армійці провели свою атаку у відповідь. Дейвідас Шемберас вивів на удар Томаша Нецида, але у того з під ніг м"яч забрав воротар "Інтера" Жуліо Сезар.

В іншому матчі 1 / 4 фіналу Ліги чемпіонів, що відбувся 31 березня, "Арсенал" приймав на своєму полі іспанську "Барселону". Зустріч закінчилася з рахунком 2:2, причому всі голи в матчі були забиті в другому таймі. По ходу гри каталонський клуб мав перевагу в два м"ячі: двічі відзначився Златан Ібрагімович. Проте спочатку на 69-й хвилині Тео Уолкотт скоротив розрив в рахунку, а потім, на 85-й хвилині, Сеск Фабрегас реалізував пенальті і зробив рахунок нічийним.

Матчі-відповіді ЦСКА - "Інтер" і "Барселона" - "Арсенал" відбудуться 6 квітня.

Ліга чемпіонів

1 / 4 фіналу

Перші матчі

Інтер Італія - ЦСКА Росія - 1:0 (0:0, 1:0)

Гол: 1:0 - Міліто (65).

Інтер: Жуліо Сезар, Майкон, Самуель, Матерацці, Дзанетті, Камбьяссо, Снейдер, Станкович, Ето"О, Пандєв (Маріген, 90), Міліто.

ЦСКА: Акінфєєв, В. Березуцький, Ігнашевич, О. Березуцький, Щенніков, Алдонін (Рахіміч, 75), Шемберас, Красич, Хонда (Дзагоєв, 69), П. Мамаєв (Гонсалес, 73), Нецид.

Попередження: Матерацці (12), Красич (32), Алдонін (37).

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Інтер" мінімально переміг ЦСКА на своєму полі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі