четвер, 17 лютого 2011 09:15

"Глядачі не знають, як нам було важко" - Луческу

"Глядачі не знають, як нам було важко" - Луческу

Після перемоги над "Ромою" головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу дав свою оцінку матчу.

"Результат дуже хороший, і ми його заслужили. "Шахтар"- хороша команда, яка невипадково опинилася на такому етапі, - цитує Луческу офіційний сайт команди. - Але навіть глядачі не знають, як нам було важко грати проти "Роми".

Пощастило - суперник нервував, а ми були добре організовані, особливо проводячи швидкі контратаки. У другому таймі було помітно, що "Шахтарю" ще не вистачає фізичної підготовки, що не могло не позначитися на грі "Роми", вони нас дуже пресингували. Матч-відповідь буде дуже складним, його результат важко зараз передбачити. А хто заслуговує на перемогу більше, побачимо вже в Донецьку".

Луческу зауважив, що очікував від своєї команди переможного результату.

"Так, я очікував. Знаючи майстерність наших гравців і бажання показати себе на такому рівні, не сумнівався в тому, що ми докладемо всі сили в цьому році, щоб досягти позитивного результату", - сказав тренер.

"Головне - що ми обіграли "Рому", - заявив наставник гірників. - Це подяка нашим уболівальникам, які вірили в нас, і нашому президентові, який побудував один з найкращих стадіонів у Європі. Звичайно, в цьому є і моя велика заслуга і, звичайно ж, наших футболістів, які заслуговують оплесків за сьогоднішню гру".

Луческу додав, що судити про "Рому" буде після матчу в Донецьку.

"Поки нічого не можу сказати. Є ще одна, повторна гра, яка вирішить, хто вийде в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Після другої гри вже можна буде про щось судити", .- сказав наставник донеччан.

Головний тренер "Шахтаря" зазначив, що в Донецьку буде дуже непроста гра.

"Ми повинні будемо атакувати, тому що "Рома" буде робити це з подвоєною силою. В основному вони будуть покладатися на контратаки. Думаю, у Донецьку це буде вже інша команда. У "Роми" відмінні гравці, сьогодні добре проявив себе Тотті, він багато рухався в порівнянні з попередніми іграми".

У середу, 16 лютого, в першому матчі 1/8 Ліги Чемпіонів донецький "Шахтар" на Стадіо Олімпіко в столиці Італії обіграв "Рому" - 3:2.

За матеріалами СПОРТ bigmir)net

Зараз ви читаєте новину «"Глядачі не знають, як нам було важко" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі