пʼятниця, 01 жовтня 2010 10:46

"Фора в два м"ячі дала свій результат" - Маркевич

"Фора в два м"ячі дала свій результат" - Маркевич

Головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич поспілкувався з представниками ЗМІ після поєдинку групового раунду Ліги Європи з ПСВ, в якому харків"яни поступилися голландцям з рахунком 0:2.

"Звичайно в таких матчах, як Ліга Європи, тим більше з "Ейндховеном", коли команда отримує таку фору в одного футболіста і пенальті - важко відігратися, тим більше, що тут же ми пропустили і другий м"яч", - цитує Маркевича офіційний сайт клубу .

"У другому таймі, будемо говорити, була рівна гра. І в "Ейндховена" були моменти, і в нас. Але фора в два м"ячі дала свій результат", - констатував Мирон Богданович.

Про відсутність Шав"єра та гру Олійника:

"На жаль, у Шав"єра після "Шахтаря" трапився надрив, ми його поберегли, тому що сьогодні, думаю, він би до кінця дорвався. Приберегли для чемпіонату України, є ще і в Лізі Європи матчі. Я не мав права ризикувати таким футболістом. А по Олійнику ніяких коментарів бути не може ... ", - сказав коуч.

За матеріалами football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Фора в два м"ячі дала свій результат" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі