вівторок, 06 квітня 2010 13:59

"Якщо ми не викладемося на 100 відсотків - програємо" - Гвардіола

"Якщо ми не викладемося на 100 відсотків - програємо" - Гвардіола

Головний тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола на прес-конференції, що передувала сьогоднішньому матчу-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів проти лондонського "Арсеналу", наче у відповідь наставникові "канонірів" Арсену Венгеру заявив, що майбутній поєдинок стане найбільш важливим для його команди в цьому році.


Головний тренер "Арсеналу" раніше висловив думку, що для "Барселони" матч проти його команди буде менш значущим, ніж майбутнє "классіко" з мадридським "Реалом" в чемпіонаті Іспанії.

"Це найважливіший матч року. Він покаже абсолютно все, вирішить не тільки долю путівки в півфінал, але й наше майбутнє в Лізі чемпіонів в цілому. "Арсенал"- команда, з якою треба рахуватися. Якщо ми не викладемося на всі 100 відсотків - програємо. Думаю, нас чекає відкритий футбол. Обидві команди будуть прагнути заволодіти м"ячем. Кому це буде вдаватися частіше, той і отримає перевагу", - спрогнозував Гвардіола.

За матеріалами "Спорт-Экспресс", Динамо від Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Якщо ми не викладемося на 100 відсотків - програємо" - Гвардіола». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі