вівторок, 20 липня 2010 10:55

"Едуардо зможе чимало дати "Шахтареві" - Луческу

"Едуардо зможе чимало дати "Шахтареві" - Луческу

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу підтвердив, що клуб знаходиться за крок від укладення контракту з форвардом "Арсеналу" Едуардо да Сілвою.

"Ми хотіли купити Едуардо ще перед тим, як він перейшов в "Арсенал". Нехай у нього не все склалося в минулому сезоні, але він залишається дуже якісним гравцем, справжнім снайпером. Так, у нього була серйозна травма, ми усвідомлюємо ризик, але разом з тим розуміємо, що він може чимало дати "Шахтареві". Ми багато чекаємо від Едуардо," - зізнався Луческу в інтерв'ю Novilist.hr.

Крім того, Луческу спростував інформацію про те, що слідом за приходом в "Шахтар" Едуардо, донецьку команду може залишити її капітан Даріо Срна.

"У цих словах немає правди. Даріо залишається в Донецьку!", - сказав Містер.

Сума компенсації складе шість мільйонів євро. Очікується, що до Донецька Едуардо прилетить у вівторок або в середу для підписання контракту з "Шахтарем", тоді ж і буде офіційно оголошено про трансфер.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Едуардо зможе чимало дати "Шахтареві" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі