четвер, 13 травня 2010 09:13

"Долю матчу вирішило гольове чуття Форлана" - Ходжсон

"Долю матчу вирішило гольове чуття Форлана" - Ходжсон

Головний тренер "Фулхема" Рой Ходжсон після поразки у фіналі Ліги Європи від "Атлетіко" (1:2) зізнався, що не може дорікнути футболістів.

"Я не можу пишатися своїми гравцями сильніше. Сьогоднішній матч підсумував те, ким ми є", - сказав він.

За словами наставника, команда весь сезон боролася з труднощами, показуючи той результат, якого ніхто від неї не очікував. Ходжсон вважає, що йому немає в чому дорікнути команду, і коли настав час піднімати трофей, доля виявилася проти "Фулхема".

"Долю матчу вирішив гольове чуття Дієго Форлана. Думав, що ми змогли закрити Форлана і Агуеро, проте, на жаль, зробили це недостатньо добре", - цитує тренера ВВС.

Нагадаємо, що в середу, 12 травня, відбувся фінальний матч другого за престижністю європейського клубного турніру - Ліги Європи, в якому мадридський "Атлетіко" бився з лондонським "Фулхемом".

Перемогу в матчі в додатковий час вирвав іспанський клуб, при цьому обидва м'ячі забив уругвайський форвард Дієго Форлан. Команда з Туманного Альбіону зуміла відповісти лише точним ударом Саймона Дейвіса.

За матеріалами sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Долю матчу вирішило гольове чуття Форлана" - Ходжсон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі