пʼятниця, 17 вересня 2010 10:17

"Докладемо усі сили, аби грати весною" - Кононов

"Докладемо усі сили, аби грати весною" - Кононов

На прес-конференції після матчу першого туру групового етапу Ліги Європи із дортмундською "Боруссією" головний тренер львівських "Карпат" Олег Кононов не приховував свого засмучення результатом, але грою своїх підопічних був задоволений.

"Думаю, що гра видовищна і цікава була. Вважаю, що мало чим супернику поступалися. Хіба що одним забитим м"ячем", - цитує тренера офіційний сайт клубу.

"Неприємно, коли гравець отримує травму і виходить з гри на 16-й хвилині. Заміна була, але Михайло добре відіграв, гол забив. Щодо кінцівки, то я вважаю, що пропустили ми два голи в першу чергу через наші помилки в центральній зоні. Будемо розбирати, як так сталося",- говорить Олег Георгієвич.

Тренер відзначив, що настала його черга приймати вибачення від візаві.

"У нас така ж ситуація з турками була, тоді я сказав Райкаарду "соррі", тепер мені таке сказали. Життя не закінчується, але дуже прикро нам. Ми будемо тримати удар і рухатися далі. Команда заграє по-новому, більш впевнено. Ми не будемо дивитися на те, хто є нашим суперником",- каже Кононов.

Компліментів на адресу своїх гравців тренер не жалів.

"Після матчу в роздягальні я сказав футболістам: сьогоднішньою грою ви заслужили не лише аплодисменти на стадіоні, але й оплески тих глядачів, які були перед екранами телевізорів".

"Я сказав, що це тільки перша гра в групі. Ще буде 5 матчів. На них ми будемо налаштовуватися, як на останній бій і будемо грати лише на перемогу, не залежно де, і незалежно проти кого. Ми ні перед ким не прогинаємося, не здаємося, ми рухаємося вперед. Незалежно від результату, навіть якщо він буде негативним. Ми докладемо усіх сили, аби грати весною",- каже Олег Кононов.

За матеріалами football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Докладемо усі сили, аби грати весною" - Кононов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі