вівторок, 21 вересня 2010 08:54

"Дніпру" поміняли арбітра на матч Кубка України

"Дніпру" поміняли арбітра на матч Кубка України
Наступним суперником "Дніпра" стане діючий володар Кубка України "Таврія", з якою дніпропетровці зіграють вже на стадії 1 / 16 фіналу нинішнього розіграшу цього турніру. Зустріч відбудеться в найближчу середу 22 вересня на "Дніпро-Арені" і почнеться о 18 годині.

Її буде обслуговувати бригада арбітрів на чолі з львів"янином Юрієм Можаровським. Від заздалегідь призначеного рефері Олега Зубарєва зі Слов"янська відмовилися дніпропетровці, офіційно спрямувавши відповідні аргументи на адресу Федерації Футболу України.

У понеділок вранці в каси стадіону у продаж надійшли квитки на матч. Їх вартість в залежності від трибуни і сектора - від 10 до 50 гривень. А місце у віп-ложу обійдеться в 150 гривень. Особливої активності з боку уболівальників не спостерігається. Увечері того дня реалізовано всього лише півтори тисячі пропусків.

Після того як відставка Володимира Безсонова була прийнята, керівництво "Дніпра" активно зайнялося пошуком нового тренера команди. І глава наглядової ради клубу Ігор Коломойський, і генеральний директор Андрій Стеценко запевняють, що переговори з цього питання ведуться з дуже авторитетними наставниками.

"Звичайно, на місце Безсонова вже є кандидати, але хто це, я вам не скажу - не хочу збурювати громадськість, - розповів "КП" Андрій Стеценко. - Коли контракт вже буде підписаний, ви дізнаєтеся про це першими. Скажу тільки, що це дуже іменита людина в світі спорту. А поки виконує обов"язки тренера помічник Безсонова - Вадим Тищенко".

Нагадаємо, минулої суботи дніпропетровський "Дніпро" програв виїзний матч чемпіонату України "Севастополю" - 1:2. Після поєдинку Безсонов подав у відставку.
За матеріалами 9 канал, Террикон
Зараз ви читаєте новину «"Дніпру" поміняли арбітра на матч Кубка України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі