вівторок, 08 вересня 2009 09:43

"Для нас це дербі" - наставник збірної Білорусі Штанге

"Для нас це дербі" - наставник збірної Білорусі Штанге

Головний тренер збірної Білорусі Бернд Штанге розповів, у чому полягає шанс його підопічних у відбірковому матчі ЧС-2010 проти України, пообіцяв поборотися за третє місце в групі та висловив надію, що його команді пробачать попередні поразки.

"Після матчу в Хорватії нам було висловлено компліменти. Але їх приємно отримувати, коли виграєш. А поразка в Загребі позбавила нас усіляких шансів на продовження боротьби за путівку на чемпіонат світу. Федерація, тренери та гравці не досягли поставленої мети. Після завершення відбіркового циклу ми зберемося і зробимо висновки. Вважаю, що вони повинні бути оптимістичними, тому що у нас є збірна, яка здатна успішно пройти наступну кваліфікацію. Нам вдалося зібрати команду з чудовими гравцями, які підіймають місцевий футбол на новий рівень.

Зараз же наше завдання думати і готуватися до матчу з Україною. Настрій буде серйозним, тому що для нас це дербі. Ми повинні постаратися виграти цю домашню зустріч. У цьому випадку, можливо, нам пробачать попередні поразки. Ми намагатимемося поборотися за третій рядок у відбірковій групі.

Україна вища нас за класом, адже їхній клубний футбол на іншому рівні. Їхній чемпіонат набагато сильніший за наш, їхня збірна сильніша. Але я все ж таки думаю, що ми повинні виграти. Суперник буде налаштований тільки на три очки. І в цьому полягає наш шанс. Треба використовувати всі моменти, коли вони будуть оголювати тили.

Сьогодні ми проведемо тренування в повному складі. Глєб і Кутузов повернулися в розташування збірної. Хочу сказати, що Олександр зараз в кращому функціональному стані, ніж кілька тижнів тому", - сказав Бернд Штанге.

Зазначимо, що гра Білорусь – Україна відбудеться у Мінську на стадіоні "Динамо" і розпочнеться о 20:00 за київським часом.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «"Для нас це дербі" - наставник збірної Білорусі Штанге». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі