неділя, 27 січня 2008 11:31

"Динамо" зіграло внічию з сербською "Црвеною Звездою"

Другий млинець київського "Динамо" на Кубку першого каналу  вийшов не те що б глевким, але і смаковими характеристиками навряд чи когось вразив. Трудовий такий робочий млинець підстать тому, чим кияни займаються в даний момент в Ізраїлі - підготовці до сезону.

Перший тайм матчу вийшов ще більш треніровочно-невидовищним, ніж зустріч з "Спартаком". Враховуючи, що і в грі "Шахтаря" з "Бейтаром" ми не побачили видатних швидкостей і боротьби, можна сказати, що цей Кубок першого каналу більше всього нагадує популярну телепередачу, яку колись показував попередник каналу номер один. Можна навіть перейменувати його в Кубок "Спокойной ночи, малыши".

Не дивлячись на очікування, гру з "Црвеною Звездою" почав майже той же склад, що і перший матч на КПК. Олейник і Шацьких замінили Гусэва і Кравця. Чому було так - ми можемо лише припускати, майже не маючи шансів на успіх. Юрій Сьомін використовує міжсезоння і робить зі своїми новими підопічними свою роботу, переглядає, награє, прикидає. Мабуть, він вже дещо накидав і цей накиданий кістяк, принаймні, на цьому турнірі може вважатися основою. А попереду ще може бути багато змін, придбань, врешті-решт, є ще залізно основні Діакате і Бангура. Чи складе Сенегал зв"язку в центрі захисту з Юссуфом, який поки що поміняв своє амплуа або це Міхалік стане беком довіку?

Мабуть, міркуваннями про склад можна було б забити велику частину статті, бо подій було небагато. Такий вже турнір, небагатий цього року на цікаві моменти. У першому таймі спочатку "динамівці" виглядали відносно активними, зокрема, пару разів щось цікаве на лівому фланзі міг створити Шацьких (другий епізод привів до удару Олійника  з меж карного майданчика - рикошетом м"яч пішов на кутовий). Серби навіть більше володіли м"ячем, але майже не загострювали гру, як, втім, і кияни. Гра до середини тайму проходила взагалі без моментів.

Розмірений перебіг другої половини тайму порушили декілька голевих шансів, які вдалося створити киянам. Спочатку хорошим пасом знайшли в штрафній Нінковича, але Мілош спочатку порушив правила, а потім пробив повз ворота.

Другий шанс Нінковича не зіпсували судді. Мілош добре вийшов на простріл Олійника з правого флангу і пробив, але голкіпер зреагував, а Шацьких на добиванні не був точним.

Завершився тайм класним ударом Реброва із-за штрафної - м"яч опускався у ворота, але потрапив в щаблину. Гиоане добивав з лінії штрафної, але це не було складно для воротаря.

Другий тайм почався жвавіше. У атаці динамівця пожвавив той, що вийшов на заміну -  Кравець, він вправно кружляв, з"являючись то в одному, то на іншому фланзі. Били кияни, як і на початку матчу з "Спартаком", в основному здалека.

Потім черговий шанс надався Нінковичу. Мілош пройшов маршрутом Кравця (під час другого гола "Спартакові"), але пас в центр не пройшов, а ось проштовхнути з гострого кута під воротарем можна було, але це добре було видно на повторі, скористатися яким півзахисник "Динамо" можливості не мав.

В середині тайму кияни отримали ляпас від суперника, який знайшов момент і нагадав, - серби, є серби. Рашковіч вибрався на ударну позицію і пробив з лінії штрафної, а Шовковський відбив м"яч перед собою. Міляш, що набіг, добив і від штанги м"яч опинився в сітці.

Гол змусив киян забігати і залишок тайму вони провели непогано. Кравець, Мілевський, Олійник, Алієв, Корреа деколи проводили хороші комбінації, втім, і серби не соромилися ловити супротивника на контратаках і, як мінімум, двічі після навісів з правого флангу Коромана в штрафній "Динамо" було гаряче.

Але біля протилежних воріт температура була вища. Так вищезазначений прохід Кравца повторив Мілевський, Корреа, як і тоді, вийшов на удар, але йому старанно заважав Богданович і бразилець так і не зміг пробити. Потім Олійник класно вивів один на один Кравця,  коротко зігравши в штрафний, але останній не потрапив у ворота.

Третій епізод все ж таки закінчився голом. Гіоане отримав м"яч, увірвався в штрафну і могутньо пробив в дальній кут.

Кияни могли і вирвати перемогу, але Алієв пробив вище з меж штрафної після передачі друга Мілевського. Мабуть, це був останній момент в матчі.

Виграти не вдалося, але і нічия залишає дуже хороші шанси на вихід у фінал. Все-таки, навіть по дружбі (що панує між фанатами "спартака" і "Црвени Зірки") червоно-білі навряд чи програють другий раз крупно.

Гра "Динамо" сьогодні залишила свої хороші і свої погані враження. Напевно, хтось звинуватить мене в тому, що я не радію щосили кожному голу і здобутому очку, як хтось звинуватив мене після перемоги над "спартаком". Голос у мене, як у героя старого кіно, "малорадісний". Але адже я не фанат, і не інтернет-хам, а журналіст, і прагну бути об"єктивним і стриманим. Для того, щоб починати кожну статтю "ура, товариші", на мій погляд, ще нічого не відбулося. І, думаю, самі футболісти вам скажуть це в своїх наступних інтерв"ю.

Кубок Першого каналу. Група В

26 січня, субота

"Динамо" - "Црвена Звезда"- 1:1 (0:0)

"Динамо": Шовковський, Гіоане, Юссуф, Михалик, Допілка, Гіоане, Корреа, Нінкович (Дедечко, 64), Ребров (Мілевський, 70), Олійник (Алієв, 85), Шацкьих (Кравець, 46).

"Црвена Звезда": Ранделовіч, Джорджевіч, Броновіцки, Туторіч (Адамов, 68), Бурзановіч (Перовіч, 46), Гейе (Баста, 46), Моліна (Короман, 46), Кастільо (Богданович, 46), Міловановіч (Йестровіч, 46), Баркос (Міліяш, 46), Рашковіч.

Голи:  Гиоане, 82 - Міліяш, 66.

Попередження:  Мілевський, 73. Юссуф, 85 - Йестровіч, 85. Короман, 90.

Джерело: "Спорт.com.ua"


Зараз ви читаєте новину «"Динамо" зіграло внічию з сербською "Црвеною Звездою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі