понеділок, 12 січня 2009 13:45

"Динамо" підсилиться футболістом "Бока Хуніорс"

За інформацією аргентинського порталу Clarin, київське "Динамо" залишилося єдиним претендентом на півзахисника "Бока Хуніорс" Хесуса Датоло після того, як російські "Динамо" (Москва) і "Зеніт" відмовилися від трансферної гонки. Завтра керівництво аргентинського клубу разом з тренером команди остаточно вирішать чи погоджуватися на пропозицію українців.

Разом з Датоло кияни хочуть придбати Лукаса Віатрі, який непогано замінив в лінії атаки Мартіна Палермо. Офіційна пропозиція по Віатрі з Києва повинна прийти завтра. Що стосується Датоло, то "Динамо" готове заплатити 6 мільйонів доларів за 60% прав на футболіста, в той час, як гравець і його агент хотіли б ту ж суму, але за половину трансферних прав при подальшому продажі.

Агент Датоло Хосе Сампієрі упевнений, що "Бока" дасть позитивну відповідь на трансфер: "В середу ми відправляємося до України. Не думаю, що відмова піде на користь клубу". Та і важко буде щось потім вимагати від футболіста, якщо в Києві йому пропонують в чотири рази більше, ніж в "Боці Хуніорс".

sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" підсилиться футболістом "Бока Хуніорс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі