пʼятниця, 20 червня 2008 15:23

"Динамо" підняло ціну за Бобо до 9 мільйонів євро

Турецькі ЗМІ повідомляють нові подробиці переговорів київського "Динамо" з приводу придбання бразильського форварда Бобо, повідомляє football.ua з посиланням на Fanatik.

За даними видання Fanatik "Бешикташ" просить за свого бомбардира 12 млн. євро. Спочатку кияни були готові заплатити 8 млн., але тепер запропонували нову суму в 9 млн.

Важко сказати, чи зможуть сторони досягти угоди. Цілком імовірно, що турецька сторона трохи скине ціну. Сумнівно, що кияни погодяться на нинішні умови "Чорних орлів". Переговори ведуться в Мюнхені і турецьку сторону представляє особисто президент клубу Ілдірім Демірорен.

Головним суперником Динамо є московський ЦСКА. Але росіяни елементарно вичікують, як завершаться переговори біло-синіх та "Бешикташа".

Агент Бобо оголосив, що його клієнт погодиться підписати особистий контракт із зарплатою в 1,7 млн. євро. Ще один плюс на користь армійського клубу - в Динамо не прийнято платити такі гроші.

Нагадаємо, що недавно президент Динамо Ігор Суркіс спростував інформацію про інтерес до Бобо. Але турецькі ЗМІ чи не щодня публікують інформацію про подробиці переговорів між клубами.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" підняло ціну за Бобо до 9 мільйонів євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі