понеділок, 11 січня 2010 10:44

"Динамо" переглядає гравця юнацької збірної Сербії (ВІДЕО)

"Динамо" переглядає гравця юнацької збірної Сербії (ВІДЕО)

"Динамо-2" вже вийшло з відпустки. Друга динамівська команда провела два товариські матчі з ФК "Макаров" (3:1) і "Едність" (3:0). У його складі звертає на себе увагу наявність потенційного новачка - молодого сербського футболіста Ніколи Максимовича.

Максимович - півзахисник оборонного плану (може виступати і на позиції центрального захисника), виступає за юнацьку збірну Сербії.

За повідомленнями сербських мас-медіа футболіст звернув на себе увагу скаутів італійських клубів. Зокрема, Максимович входить у сферу трансферних інтересів "Аталанти".

Максимович виступає у першій лізі чемпіонату Сербії за ФК "Севойно". Минулого року команда стала фіналістом Кубка Сербії, здобувши право виступати цього сезону в Лізі Європи.

Максимович - гравець основного складу "Севойно": у поточному сезоні з 12 матчів в чемпіонаті Сербії - 10 разів виходив у стартовому складі.

За матеріалами Динамомания

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" переглядає гравця юнацької збірної Сербії (ВІДЕО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі