середа, 18 серпня 2010 09:37

"Динамо" нас нічим не здивувало "- Йол

"Динамо" нас нічим не здивувало "- Йол

Наставник голландської команди Мартін Йол прокоментував результат першого поєдинку 4-го кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів проти київського "Динамо".

Тренер "Аяксу" розповів про гру Суареса і прокоментував гру київського "Динамо".

"У перші тридцять хвилин ми виглядали не дуже добре, лише з часом нам вдалося вирівняти гру. У перерві були проведені певні корективи, і наша команда вже більш-менш контролювала хід гри. Після розіграшу штрафного нам вдалося забити м"яч, але втримати переможний рахунок, на жаль, не змогли".

Тренер вважає, що "Аякс" створив більшу небезпеку біля воріт киян.

"Після того, як суперник залишився в меншості, їм стало грати набагато складніше, вони перейшли на довгі передачі в лінії атаки, за рахунок чого, в принципі, їм і вдалося зрівняти рахунок. Загалом, можу сказати, що нічийним результатом ми задоволені" , - зауважив наставник "Аяксу".

Мартін Йол відмовився коментувати суддівство і відзначив, що результат першої гри не вплинув на розстановку сил - шанси обох команд, як і раніше - 50 на 50.

Тренер голландської команди прокоментував гру Суареса.

"Я б не сказав, що він зіграв нижче свого рівня. Дійсно, він пропустив перші ігри в чемпіонаті, але сьогодні в цілому він багато зробив для команди".

"Динамо" нас особливо нічим не здивувало, - заявив Йол. - Ми знали, що це дуже хороша команда, яка має в своєму розпорядженні сильними захистом і нападом. Втім, в цьому матчі в нас все ж таки було трохи більше шансів для взяття воріт".

У вівторок, 17 серпня, відбувся перший матч раунду плей-офф Ліги Чемпіонів, у якому київське "Динамо" зустрілося з амстердамським "Аяксом". Українці спочатку залишилися в меншості, потім пропустили, але змогли знайти сили відігратися - 1:1.

За матеріалами ФК "Динамо" Київ

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" нас нічим не здивувало "- Йол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі