субота, 02 серпня 2008 15:18

"Динамо пройде "Спартак" - Сабо

Екс-наставник київського "Динамо" Йожеф Сабо розповів про протистояння українського клубу і московського "Спартака", з яким його колишні підопічні зустрінуться в рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

"Зараз "Спартак" не та команда, з якою ми зустрічалися в 1994-му. Не скажеш, що у них мобільна, сучасна гра. "Динамо" їх пройде, я практично упевнений. Не той москвичі суперник, який нині може зупинити киян. Тим більше що в самому "Спартаку" зараз якийсь каламбур. Тренер виключає з команди Тітова, Калініченка, намагається якось зібрати колектив. Відбувається чистка заради того, щоб створити єдине ядро", - говорить фахівець.

"Те ж саме було в "Динамо", і це зайняло не один тиждень. Нарешті зараз в команді з"явилася хороша ігрова дисципліна, судячи з усього, і побутова. Прибрали бразильців, які вносили в колектив дискомфорт. Сьомін - тренер, який примушує гравців себе поважати. Гра "Динамо", звичайно, мене, як професіонала, не дуже радує. Не бачу в ній динамівського стилю. Але в груповий турнір Ліги чемпіонів вони вийдуть", - виразив свою упевненість Сабо в інтерв"ю українському виданню "Сегодня".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо пройде "Спартак" - Сабо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі