неділя, 29 квітня 2007 18:57

"Чорноморець" не зміг переграти "Ворсклу" в Полтаві

"Ворскла" знову відбирає очки в сильнішої команди. На цей раз непоступливі полтавчани зіграли в нульову нічию з одеським "Чорноморцем".

Перший тайм ініціативою володіли одесити. Але традиційно відбувалися дві речі: в небезпечних ситуаціях виручав П"ятов і в таких же ситуаціях "поров" моменти Венглинський. 1 гол в 21 грі чемпіонату - це не показник для форварда.

В другому таймі "Ворскла" активізувалася й сміливіше пішла до воріт команди Альтмана. Найвидовищніший момент організував Далкку. Після його удару з центра поля Руденко з великими зусиллями перевів м"яч на кутовий.
Матч завершився без забитих голів, і тепер у "Ворскли" 21 пункт. Стільки ж у "Іллічівця" та "Зорі".

"Ворскла" - "Чорноморець" (0:0)

29 квітня. Полтава. Стадіон "Ворскла"

Арбітр: Подушкін (Харків)

"Ворскла": П"ятов, Стоян, Цуррі, Джурічіч (Маркоскі, 36), Далкку, Главіна, Пуканич (Ярмаш, 64), Медведєв, Чижов, Левіга (Артюх, 69), Янузі

Головний тренер: Віктор Носов

"Чорноморець": Руденко, Свідерський, Білозор, Ніжегородов, Полтавець (Ткаченко, 75), Коритько, Кірлик (Гілазєв, 84), Валєєв, Даниловський, Корнєв, Венглинський (Шищенко, 62)

Головний тренер: Семен Альтман

Попередження: Руденко (30), Даниловський (39), Маркоскі (64)

Зараз ви читаєте новину «"Чорноморець" не зміг переграти "Ворсклу" в Полтаві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі