середа, 07 липня 2010 09:00

"Через 32 роки ми знову в фіналі, і це привід для гордості" - Ван Марвейк

"Через 32 роки ми знову в фіналі, і це привід для гордості" - Ван Марвейк

Головний тренер збірної Голландії Берт ван Марвейк розповів про перемогу над Уругваєм (3:2) в півфіналі ЧС-2010.

"Ми у фіналі чемпіонату світу, хто б міг подумати про це перед початком турніру. Два роки тому очоливши збірну країни, я сказав гравцям: "У нас є мета, і ми повинні вірити в себе". Голландія - маленька країна, і участь у фіналі - це величезне досягнення для неї. Через 32 роки голландці знову вийдуть на поле у фінальному поєдинку найпрестижнішого міжнародного турніру, і це привід для гордості", - сказав наставник голландців.

Як сказав тренер, він любить красивий футбол, але вигравати йому подобається більше.

"У другому таймі ми довели, що наша збірна дуже сильна. Контролюючи матч, ми повинні були доводити рахунок до 4:1, але в кінці зустрічі наші суперники зробили відчайдушну спробу врятувати гру, і нам довелося відбиватися".

Відносно другої півфінальної пари, коуч голландців вважає, що суперники гідні один одного.

"Вважаю, що Іспанія грає в самий видовищний футбол у світі, але я працював у Німеччині три роки, і бачу, що зараз у німців виходить на поле все задумане. Думаю, нас чекає найцікавіший другий півфінал", - сказав ван Марвейк.

За матеріалами ФІФА

Зараз ви читаєте новину «"Через 32 роки ми знову в фіналі, і це привід для гордості" - Ван Марвейк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі