понеділок, 22 лютого 2010 16:06

"Челсі" оштрафує футболіста на рекордні 400 тисяч фунтів

"Челсі" оштрафує футболіста на рекордні 400 тисяч фунтів

Керівництво "Челсі" має намір застосувати найсуворіші санкції до захисника команди Ешлі Коула за його пригоди під час передсезонного турне команди по США влітку минулого року.

В англійській пресі спливла інформація про те, що під час перебування команди в Сіетлі футболіст таємно провів у готель дівчину на ім"я Енн Корбіт. У клубі обурені не тільки поведінкою Коула, але також тим, що він довгий час обманював керівництво, намагаючись приховати подробиці цієї скандальної історії.

"Челсі" має намір оштрафувати футболіста на рекордну суму - 400 тисяч фунтів (618 тисяч доларів). Окрім того, після закінчення сезону Ешлі Коул може бути виставлений на трансфер, тому що власник "Челсі" Роман Абрамович вважає, що своєю поведінкою гравець завдав шкоди репутації клубу.

Тим часом представник "Челсі" заявив напередодні ввечері: "Це приватне питання Ешлі Коула. Проте, якщо все те, що стверджується, відбулося в той час, коли він перебував у "Челсі", це стає внутрішнім питанням клубу і буде розглянуто всередині клубу. Дисциплінарні заходи - це також внутрішня справа клубу".

ТСН

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" оштрафує футболіста на рекордні 400 тисяч фунтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі