субота, 27 листопада 2010 16:22

"Був упевнений, що заб'ю значно більше" - Воронін

"Був упевнений, що заб'ю значно більше" - Воронін

Нападаючий збірної України та московського "Динамо" Андрій Воронін зізнався, що він залишився незадоволений тим, як провів перший сезон у складі біло-блакитних.

"Не можу сказати, що цей сезон провів добре, оскільки був упевнений, що заб'ю значно більше. Для мене, та й взагалі для нападника, чотири голи за сезон - дуже мало. Як кажуть, є над чим працювати", - сказав Воронін.

Форвард також спростував чутки про те, що в "Динамо" збираються скоротити бюджет і виставити на трансфер ряд провідних виконавців, до числа яких входить і сам Воронін.

"Ми між собою бесід на подібні теми не вели і не забиваємо собі голову чутками. Особисто я збираюся розпочати наступний рік у "Динамо" і провести його набагато краще, ніж нинішній", - зазначив український легіонер "Динамо".

Раніше, в опитуванні, організованому на сайті РФПЛ Воронін зайняв останнє місце в голосуванні з вибору кращого легіонера чемпіонату Росії.

За матеріалами Sportbox.ru, Корреспондент

Зараз ви читаєте новину «"Був упевнений, що заб'ю значно більше" - Воронін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі