середа, 16 вересня 2009 08:52

"Будемо пресингувати "Рубін" - Шевченко

"Будемо пресингувати "Рубін" - Шевченко

У вівторок динамівці провели традиційне відкрите тренування напередодні старту в Лізі чемпіонів. Перед її початком футболісти поспілкувалися з представниками ЗМІ.

Андрій ШЕВЧЕНКО, нападаючий "Динамо":

- Для нас завтрашня зустріч дуже важлива ще і тому, що це перша гра в Лізі чемпіонів цього сезону. Крім того, ми граємо вдома, перед своїми глядачами, тому, звичайно, думатимемо тільки про перемогу.

- Сергій Ребров щось розповідав про "Рубін"?

- У нас достатньо інформації про суперника. Звичайно, Сергій поділився своїми думками. Одним словом, готуватимемося серйозно.

- Як тобі гралося на позиції правого півзахисника? Газзаєв говорив, що надалі буде використовувати тебе на цьому місці?

- Грати справа для мене в новинку, але необхідно буде адаптуватися. Взагалі, потрібно спробувати себе на цій позиції, оскільки ми з тренером говорили на цю тему. Я точно не знаю. Можливо, він мене використовуватиме справа і в наступній грі, а може, не буде зовсім. Але спробувати потрібно.

- Наскільки тобі було комфортно грати проти "Металіста"?

- Звичайно, доводилося виконувати великий об"єм роботи і трохи по-іншому грати. До цього потрібно звикнути. Вважаю, в другому таймі у мене почало краще виходити, я частіше зустрічався з м"ячем. Все залежатиме від того, як гратиме команда.

- Валерій Георгійович сказав, що у "Рубіна" краща атака в російській Прем"єр-лізі. Що їй може протиставити "Динамо"?

- Хороший захист (посміхається). Думаю, із самого початку нам потрібно буде старатися пресингувати. "Рубін" - хороша команда, і заслужено займає перше місце в російському чемпіонаті. Якщо не помиляюся, казанці забили більше всіх м"ячів і менше всіх пропустили. А в останніх семи іграх команда добивалася тільки позитивного результату, причому з великою кількістю забитих м"ячів. Ми все це знаємо, тому готуватися будемо найсерйознішим чином.

- Як потрібно зіграти "Динамо" проти "Рубіна"?

- У нас є деякі задумки, але ми про них не будемо говорити. Завтра подивимося, чи вдасться реалізувати їх на футбольному полі.

- Для тебе вибрана тактика є звичною?

- Хороший тренер і хороший футболіст говорять завжди багато, але ні про що. Тому і я дотримуватимуся цієї тактики (загальний сміх). Я вам вже правду говорю. Потрібно добре настроїтися, перш за все, психологічно, адже в Лізі чемпіонів не тільки грають всі кращі команди різних країн, але і кращі футболісти, тому дуже важливо бути спокійним і холоднокровним.

- Востаннє, коли ти грав за "Динамо", матчі Ліги чемпіонів проводилися на НСК "Олімпійському". Те, що завтра доведеться вийти на стадіон "Динамо", має для тебе якесь значення?

- Я люблю динамівський стадіон. Ви знаєте, саме там я починав грати у футбол - спочатку в дитячій школі, а потім в "Динамо-2", також багато ігор провів і за першу команду. Сподіватимемося, що цей стадіон принесе нам успіх завтра.

За матеріалами ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"Будемо пресингувати "Рубін" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі