пʼятниця, 06 серпня 2010 10:15

"Бажаю "Дніпру" виграти Лігу Європи" - наставник "Спартака"

"Бажаю "Дніпру" виграти Лігу Європи" - наставник "Спартака"

Вчора в матчі-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи дніпропетровський "Дніпро" обіграв на своєму полі сербський "Спартак" - 2:0, і вийшов у наступний етап турніру (нагадаємо, перша зустріч команд завершилася поразкою українського клубу з рахунком 1:2) . Вашій увазі післяматчеві коментарі головних тренерів команд, які наводить офіційний сайт дніпропетровців.

Драган Мірановіч, головний тренер "Спартака":

"Думаю, гра була хорошою з обох сторін. Ми сьогодні зустрілися з хорошою командою, що ми і раніше знали. Ми спробували забити, але "Дніпро" дуже сильний суперник, і просто не дозволяв своєю грою отримати нам такий момент.

Наша команда дуже молода і перший раз бере участь в єврокубках. Я - її новий тренер, сильні гравці пішли, прийшли нові молоді. І за цей короткий період я як тренер можу бути задоволений грою "Спартака".

Хочу привітати "Дніпро" з перемогою, бажаю виграти Лігу Європи, а в наступному сезоні безпосередньо потрапити до групи Ліги чемпіонів. Тут гарні люди, гарний стадіон. Атмосфера на арені прекрасна! Наша молода команда вперше грала при такій атмосфері. Залишається сподіватися, що ми в Суботіці теж будемо мати такий стадіон і таких глядачів, як у Дніпропетровську".

Володимир Безсонов, головний тренер "Дніпра":

"Складно було підготувати команду фізично. За сім днів ми провели три серйозні гри в таку погоду. Ресурси були витрачені. Тим не менш, гравці зарядилися. Моменти створювалися, і якщо б їх реалізували, спокійніше б закінчили цей матч. Головне, вважаю, пройти перший бар"єр - потім буде легше.

Результат - головне, а гра буде. У суперниках у нас була молода команда, яка грала від оборони, бажаючи відстояти наявний результат. Їм було складно в таку погоду, але "Спартак" - організована молода команда, і у них хороше майбутнє.

Зараз будемо відновлюватися - необхідно підготуватися до гри в Сімферополі, яка пройде через два дні. Швидше за все, в цьому матчі зіграють багато тих, хто не грав останнім часом. Зрозуміло, що всі трохи вже виснажені. Тим не менше, будемо серйозно готуватися і грати на результат".

За матеріалами "Динамо Киев от Шурика"

Зараз ви читаєте новину «"Бажаю "Дніпру" виграти Лігу Європи" - наставник "Спартака"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі