субота, 22 серпня 2009 19:03

"Баварія" зазнає сенсаційної поразки

"Баварія" зазнає сенсаційної поразки

Мюнхенська "Баварія" в гостях несподівано програла "Майнцу" - 1:2

Мюнхенці продовжують засмучувати своїх уболівальників. Після двох нічиїх 1:1 команда Луї ван Гаала і зовсім програла на виїзді "Майнцу" - 1:2, команді, яка тільки повернулася в Бундеслігу.

Катастрофічним для "Баварії" виявився перший тайм, а ось "Майнц" вище за всякі похвали провів перші 45 хвилин матчу. І, як наслідок, 2:0 на користь господарів. Відзначилися Іваншитц і Бансе. Голландський тренер мюнхенців ще в першому таймі замінив випавших з гри Алтинтопа і Праніча на Оліча і Мюллера. Але і ці заміни не врятували "Баварію" від поразки. Українець Анатолій Тимощук відіграв весь матч.

Отже перша поразка Луї ван Гаала після якого в німецькій пресі з"явиться все більше критичних статей на адресу нового тренера. Два очки в трьох матчах - не той результат, на який чекали в Мюнхені. Більш того, якщо команда і далі не перемагатиме, то на голландського фахівця чекає швидка відставка.

"Майнц" - "Баварія" - 2:1 (2:0)

Голи: Іваншитц, 25, Бансе, 38 - Новескі, 47 (автогол)

"Майнц": Мюллер, вандер Хейден, Новескі (Лев), Хугланд, Свенссон (Петкович)

Бунгерт, Кархан, Хеллер, Іваншитц, Шуррле, Бансе

"Баварія": Ренсінг, Лам, Бадштубер, Брафхейд, ван Буйтен, Алтинтоп (Мюллер), Тимощук, Швайнштайгер, Праніч (Оліч), Гомес, Клозе (Соса)

Турнір

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" зазнає сенсаційної поразки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі