пʼятниця, 24 квітня 2009 14:40

"Барселона" вразила Антоніо Бандераса

"Барселона" вразила Антоніо Бандераса

У середу вечером відомий іспанський актор Антоніо Бандерас був присутній у VIP ложі на стадіоні "Камп Ноу", де "Барселона" розгромила "Севілью" з рахунком 4:0.

"Вважаю, що "Барса" зможе перемогти у всіх трьох турнірах, в яких бере участь. Їх не зупинити!", - сказав Бандерас в інтерв"ю клубному телеканалу.

"Це був приголомшливий футбол, а головна зірка матчу - Андрес Іньєста. Ми всі були здивовані його грою! І вам зовсім не обов"язково бути фаном команди, щоб зняти перед нею капелюх. Цього сезону "Барса" подобається всім, а фанам - особливо!".

З думкою Бандераса погодився і Самюель Ето"О: "Кожного разу, коли Іньєста виходитьна поле, він створює справжній спектакль! Він - найкращий гравець у світі".

Довідка "Gazeta.ua"

Хосе Антоніо Домінгес Бандерас (ісп. Jos Antonio Domnguez Banderas), відоміший як Антоніо Бандерас, - перший іспанський актор, який досяг широкого визнання в Голлівуді.

Народився 10 серпня 1960 в Малазі. У 1982-90 рр. грав головним чином у фільмах іспанського режисера Педро Альмодовара, включаючи його шедевр "Жінки на межі нервового зриву" (1989). У 1990-і рр. переїхав до Голлівуду, де зіграв ролі другого плану в таких картинах, як "Філадельфія" (1993) та "Інтерв"ю з вампіром" (1994). У 1996 р. одружився на американській актрисі Мелані Гріфіт (яка старша за нього на 3 роки). Рік потому зіграв з Мадонною в кіноверсії мюзиклу "Евіта", до якого він також виконав декілька пісень.

Протягом наступного десятиліття Бандераса можна було побачити на Бродвеї, а також в багатьох фільмах, розрахованих на підліткову і навіть дитячу аудиторію. Зокрема, він зіграв Зорро у фільмі "Маска Зорро" (1998) і його сиквелі. Бандерас також озвучив Кота в чоботях в популярному мультиплікаційному фільмі "Шрек 2" і його продовженнях.

За матеріалами segodnya.ua

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" вразила Антоніо Бандераса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі