вівторок, 04 серпня 2009 18:57

"Барселона" візьметься за Чигринського після матчу з "Тімішоарою"

"Барселона" візьметься за Чигринського після матчу з "Тімішоарою"

Головний тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола як і раніше розраховує на те, що каталонському клубу вдасться домовитися про трансфер захисника "Шахтаря" і збірної України Дмитра Чигринського.

Керівництво каталонців зацікавлене в покупці Чигринського не дивлячись на те, що той у разі переходу до "Барселони" не зможе брати участь в матчах Ліги чемпіонів, оскільки взяв участь в цьому турнірі, коли 29 липня вийшов на заміну в матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги "Шахтар" - "Тімішоара" (2:2).

За інформацією іспанського видання Sport.es, каталонці мають намір відновити переговори з приводу Чигринського після завершення завтрашнього матчу-відповіді між "Тімішоарою" і "Шахтарем", якщо донецький клуб не вийде в наступну стадію Ліги чемпіонів. Річ у тому, що в цьому випадку орієнтовна вартість Чигринського може опуститися до позначки в 15-17 мільйонів євро.

Нагадаємо, що раніше "Барселона" пропонувала "Шахтареві" 22 мільйони, але донецький клуб відхилив цю пропозицію.

За матеріалами Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" візьметься за Чигринського після матчу з "Тімішоарою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі