середа, 20 жовтня 2010 16:44

"Арсенал" поклав "Шахтар" на газон (ФОТО)
18

Вчора "Шахтар" в одні ворота програв у Лондоні найрезультативнішій команді цьогорічної ЛЧ - "Арсеналу" - 1:5. Хоча залишився на другому місці, яке дозволяє вийти в 1 / 8 ЛЧ.

Після скидки Скіллачі головою Андрій П'ятов випустив м'яч з рук. І Олександр Сонг, двоюрідний брат рекордсмена Камеруну за кількістю матчів за збірну Рігобера Сонга, розпечатав ворота донеччан. Але на цьому аукціон небаченої щедрості не закінчився. Помилився не хто-небудь, а капітан Срна, і Насрі забив гол "в роздягальню". Такі легкі для "Арсеналу" 2:0. Але зачекайте, кому, як не "Шахтареві", знати, що це не кінець. У 2000-му самі вели з таким рахунком у канонірів, але програли 2:3.

Замість Вілліана вийшов Коста. "Шахтар" сміливіше пішов в атаку. Адріано виходить один на один - але потрапляє у Фабіанскі. А після цього "привозить" пенальті у свої ворота, і Фабрегас вбиває інтригу. 3:0. Сеск, виявляється, передчував свій гол. Реалізувавши пенальті, задер футболку і показав напис "Felicitats, mama" ("З днем народження, мама!").

Вихід Едуардо лондонські фани зустріли банером "Welcome home" і майкою з номером "9", який він носив у "Арсеналі". Вже за рахунку 0:5 11-й номер гірників забив таки гол престижу. І це було найприємніше у вчорашньому вечорі - м'яч у ворота своєї команди стадіон вітав стоячи! "Гол забив номер 9 ..." - оголосив диктор. І весь стадіон проскандував: "Едуардо!" Після чого народ масово потягнувся до виходу.

Від підопічних Венгера, бронзова статуя якого, до речі, красується на вході в VIP-ложу стадіону, "Шахтар" зазнав однієї з трьох своїх найбільших поразок на міжнародній арені. Щоб виключити повторення історії трирічної давності, коли гірники почали з двох перемог, але в підсумку вилетіли з єврокубків, 3 листопада потрібно дати "Арсеналу" гідну відповідь.
ФОТО: ФК "Шахтар", Reuters

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" поклав "Шахтар" на газон (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі