середа, 20 жовтня 2010 09:44

Венгер похвалив півзахист "Арсеналу"

Венгер похвалив півзахист "Арсеналу"
Головний тренер лондонського "Арсеналу" Арсен Венгер після домашньої перемоги своїх підопічних над донецьким "Шахтарем" в поєдинку групового етапу Ліги Чемпіонів назвав результат матчу закономірним.

Венгер залишився задоволений результатом поєдинку: "Гра виявилася для нас простою. Позначилася наша техніка. Саме перевага в цьому компоненті змусила "Шахтар" швидко втомитися. Сьогодні чудово зіграв наш півзахист. Це і стало ключем до нашої переваги, яка в підсумку вийшла такою значущою", - розповів він.

"Але чи було це так просто насправді? Завжди здається, що якщо ви виграли 5-1, то гра була легкою для вас. Але у футболі рідко що виходить просто так, особливо в такому турнірі, як Ліга Чемпіонів. У будь-якому матчі працює маса факторів. Іноді причиною переконливої перемоги стає те, що суперник вибирає оборонну тактику ...", - розповів тренер.

Не залишився Венгер байдужими до голу Едуардо: "Знаєте, якщо я і хотів би, щоб хтось з гравців "Шахтаря" забив нам, то єдиною людиною в моєму списку був би Едуардо. З ним пов'язано дуже багато приємних моментів, які ми пережили разом. Він хороший, розумний гравець, та й людина прекрасна. Сподіваюся, у нього все вийде. Що стосується овації, яку влаштовані трибуни ... Ну, напевно, уболівальники "Арсеналу" відчувають по відношенню до Едуардо те саме, що і я ...", - зазначив фахівець.

Нагадаємо, що у вівторок, 19 жовтня, донецький "Шахтар" у третьому матчі групового етапу Ліги Чемпіонів був розгромлений лондонським "Арсеналом".

Відзначимо, що після поразки від "Арсеналу" наставник донецького "Шахтаря" Мірча Луческу пообіцяв виправити гру команди в Донецьку.
За матеріалами Террикон, korrespondent.net
Зараз ви читаєте новину «Венгер похвалив півзахист "Арсеналу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі