неділя, 01 квітня 2007 18:36

"Арсенал" і "Дніпро" розійшлись миром


Перший тайм матчу пройшов за ігровою і територіальною перевагою футболістів "Дніпра". Відмінну можливості відкрити рахунок на 19-й хвилині мав Младен Бартулович, але після його удару метрів з тринадцяти, м"яч пролетів поряд зі штангою. "Не забиваєш ти - забивають тобі" - це прислів"я відоме всім прихильникам спорту. На 27-й хвилині Вадим Федецький сильно пробив по воротам "Дніпра" з 30-и метрів і голкіпер гостей Максим Старцев перевів м"яч на кутовий. Подача в карний майданчик "Дніпра" закінчилась тим, що Евген Євсеєв, 19 років, склався і у боротьбі переправив "смугастого" у ворота "Дніпра" - 1:0. До перерви запам"ятались два штрафні удари у виконанні Сергія Назаренко, з якими Вадим Деонас, не без проблем, але справився.

Напевно, в перерві матчу у роздягальні "Дніпра" відбулась справжня, чоловіча розмова. З перших хвилин гості почали справжню облогу воріт "Арсеналу", але лише на 72-й хвилині активність дніпропетровців призвела до того, що їм вдалось зрівняти рахунок. Денис Андрієенко обіграв захисника киян, зробив передачу на Сергія Корніленко і той з восьми метрів, ударом головою переграв Деонаса - 1:1.

В час, що залишився до фінального свистка арбітра Ігора Подушкіна з Харкова ближче до успіху були гості, але Діонасу разом з захисниками вдалось зберегти нічийний результат, що дозволило "канонірам" здобути перше очко в 2007 році.

"Арсенал" - "Дніпро" - 1:1 (1:0)

1 квітня 2007 року. Київ. Стадіон "Динамо" ім. В. В. Лобановського.

Суддя: Ігор Подушкін (Харків).

"Арсенал": Деонас, Ільницький, Федецький, Беньо, Шандрук, Ярошенко, Євсеєв, Бредун (Герасим"юк , 89), Старгородський (Пирич, 85), Джакобія (Батальський, 75), Селезньов.

Головний тренер: Олександр Заваров.

"Дніпро": Старцев, О. Грицай (Давидсон, 56), Русол, Романчук, Єзерський (Самодін, 23), Шершун, Шелаєв, Бартулович (Денисов, 71), Андрієнко, Назаренко, Корніленко.

Головний тренер: Олег Протасов.

Голи: Євсеєв (26), Корніленко (72).

Попередження: Бартулович (12), Корніленко (51), Джакобія (74), Селезньов (87).

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" і "Дніпро" розійшлись миром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі