четвер, 11 січня 2007 10:44

"Арсенал" гратиме

Київська мерія двічі намагалася провести аукціон і на торгах пустити ФК"Арсенал" з молотка, повідомляє Футбол.ua.

Але всі спроби продати клуб, у якого абсолютно немає ніякої інфраструктури, так і залишилися спробами. Рішення про ліквідацію теж не ухвалювалося, тому вчора команда, що піднялася восени на четверте місце, не тільки вийшла з відпустки, але і готується до виїзду на перший закордонний збір до Туреччини. На перших зборах в новому році, на яких чекали і почесного президента клубу Олександра Омельченка, з чуток, саме завдяки йому "каноніри" і знайшли гроші на підготовку, Олександр Заваров, 45 років, попросив футболістів не звертати уваги на негативні повідомлення в пресі про майбутнє "Арсенала".

- Все нормально, нам просто треба дограти чемпіонат. Але бовтатися і валяти дурня я вам не дозволю, - звернувся він до гравців. - Другий круг буде однозначний складніше. Очки доведеться вигризати...

Головний тренер також дав зрозуміти футболістам, що основне навантаження в другому колі ляже на тих, хто грав восени. На щастя для Заварова, втрат у "Арсеналу" поки не багато. Канкава перейшов до "Дніпра", Романчук з оренди повернувся в "Динамо". Закінчилися контракти у Розгона і Батальського. Перший може підписати контракт з "Таврією", а Батальській виїхав на перегляд до Павла Яковенко до "Кубані". У групу до "основи" додалося декілька гравців з "дубля", в числі яких і син Заварова. Є і новий легіонер - на перегляд приїхав гравець молодіжної збірної Тунісу, якого в Туреччині проглядатимуть на позиції опорного півзахисника.

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" гратиме». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі