середа, 24 червня 2020 15:14

П'ятов розуміє, що його витіснять з основи – Трубін

П'ятов розуміє, що його витіснять з основи – Трубін
Трубін починає підміняти П'ятова в основі. Фото: Футбум

18-річний голкіпер "Шахтаря" Анатолій Трубін поділився своїми враженнями від гри в основному складі "гірників". За словами молодого кіпера, йому до снаги вже зараз витіснити Пятова з основи.

— Усі в команді звуть мене по імені, тільки бразильці Куртуа називають. Вся сім'я в мене була за "Шахтар". Дідусь працював на шахті і теж грав у футбол.

Андрій Пятов каже: "Хай зробив помилку, навіть гольову, але ти повинен розуміти, що є ще 45-50 хвилин. Буде якийсь момент, можеш урятувати команду, ви можете виграти. Головне — не опускати рук і не закопувати себе в яму, буде тільки гірше від цього".

Дивитися за його грою — це одне. Але коли працюєш поруч ыз ним, він піднімається ще на рівень вище. Він і людина хороша. Реально топворотар. Пятов дуже досвідчений, постійно допомагає мені на тренуваннях. Але витіснити його з основи реально. Думаю, він і сам це розуміє, — зізнався Анатолій Трубін в інтерв'ю "Великому футболу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" не відпустить Трубіна в "Бенфіку" – Худжамов

У поточному чемпіонаті УПЛ Трубін відіграв у чотирьох матчах, пропустивши три голи. У чемпіонаті U-21 — 6 поєдинків (3 голи).

Зараз ви читаєте новину «П'ятов розуміє, що його витіснять з основи – Трубін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі