субота, 15 березня 2008 10:06

Пуаре може стати головним тренером норвезької біатлонної дружини

Біатлоністи збірної Норвегії вважають, що знаменитий Рафаель Пуаре може стати хорошим наступником старшого тренера національної команди Кьелла Ове Офтедала.

- Якби це залежало від мене, вважаю, на посаду головного тренера підійшли б Пуаре і Даг Бьорндален. На цю посаду трохи кандидатів, тому я думаю, його повинна зайняти людина, що сам у минулому займався біатлоном, - вважає Еміл Хегле Свендсен.

- Я радий, що мене вважають хорошим кандидатом на цю посаду. Це, без сумніву, дуже перспективна робота, - заявив сам Пуаре.

- Ми сконцентровані зараз насамперед на останньому етапі Кубка світу. Потім у нас буде час на відпочинок  і переговори з новим тренерським складом. У квітні ми дізнаємося, як виглядатиме оновлена збірна. У нас є кандидати, але поки дуже рано говорити про щось визначене, - сказав спортивний директор збірної Норвегії Альф Коксвік.

"Спорт сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Пуаре може стати головним тренером норвезької біатлонної дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі