субота, 26 березня 2022 19:02

Промоутер назвав дату реваншу Усик - Джошуа

Промоутер назвав дату реваншу Усик - Джошуа
Олександр Усик перейшов у суперважку категорію у 2019 році. Фото: Instagram.com/usykaa

Реванш між Олександром Усиком та Ентоні Джошуа відбудеться у червні 2022 року.

Промоутер британця Едді Гірн розповів про підготовку до поєдинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Буду більше допомагати своїй країні, ніж у теробороні". Усик розповів, чому покинув Україну

"У нас було чотири чи п'ять пропозицій з усього світу щодо місця проведення бою. Це фактично роздільний бій, тому всі хочуть знати пропозиції, які надходять.

Ми хотіли би провести реванш у Великій Британії, але було багато значних пропозицій щодо організації бою за кордоном. У нас були пропозиції з кількох країн Близького Сходу, Америки, Великій Британії.

Ми повинні сісти з Олександром Красюком ( промоутер Усика - Gazeta.ua ) і обговорити ті пропозиції, які у нас були, і обрати, із якою з них треба рухатися далі.

Ми хочемо, щоб бій відбувся до кінця червня, тож, ймовірно, реванш буде в середині або кінці місяця, найпізніше – у першу суботу липня, 2 числа", – сказав Гірн у коментарі TalkSPORT.

Після нападу Росії Усик пішов у територіальну оборону Києва. В останньому поєдинку українець переміг британця Джошуа та став чемпіоном світу в суперважкій вазі. У першій половині 2022-го боксери мали провести реванш.рио

Зараз ви читаєте новину «Промоутер назвав дату реваншу Усик - Джошуа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі