середа, 22 жовтня 2008 11:04

Прогнози фахівців на матч "Шахтар" - "Спортинг"

Відомі в Україні футболісти дали свій прогноз на сьогоднішній матч Ліги чемпіонів між донецьким "Шахтарем" та лісабонським "Спортингом".

Дмитро МИХАЙЛЕНКО (екс-гравець "Дніпра")

2:1

"Матч, швидше за все, складеться для гірників непросто. Головне в грі з португальцями - не дозволити їм відкрити рахунок. Вони уміють тримати результат і при цьому дуже небезпечно контратакувати. Самі розумієте - для господарів, враховуючи не дуже надійні дії донецької оборони, такий розвиток подій смерті подібний".

Сергій ШМАТОВАЛЕНКО (екс-гравець "Динамо")

1:0

"Гірники достатньо впевнено виграли останню зустріч в чемпіонаті України. Відчувається, що "Шахтар" зараз перебуває на підйомі. Здолати гостей напевно допоможе і чимале бажання футболістів донецького клубу реабілітуватися перед власними уболівальниками. "Спортинг", звичайно, команда в Європі відома, але грати з нею можна".

Руслан КОСТИШИН (півзахисник "Кривбасу")

2:2

"Ставлю на результативну нічию, оскільки "Шахтар" і "Спортинг" - атакуючі команди. Португальці, незважаючи на гостьовий статус зустрічі, постараються забити. На "нуль" вони навряд чи зроблять ставку. А що стосується гірників, то вони вийдуть на цей матч максимально мобілізованими".

Команда

Зараз ви читаєте новину «Прогнози фахівців на матч "Шахтар" - "Спортинг"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі