пʼятниця, 20 вересня 2019 14:59

Про що пишуть українські ЗМІ після перемоги "Динамо" над "Мальме"

Про що пишуть українські ЗМІ після перемоги "Динамо" над "Мальме"
"Динамо" перемогло вперше за 6 матчів

"Динамо" перервало 6-у матчеву серію без перемог у першому турі Ліги Європи проти швецького "Мальме".Gazeta.ua визначає головні наголоси українських ЗМІ після першої перемоги Олексія Михайличенка на чолі київського клубу.

Football24.ua пише про успішну гру центру поля "Динамо", завдяки якій вдалося здобути перемогу в матчі проти "Мальме".

"Найбільше сподобалось, як працювало тріо центральних хавбеків – Шепелєв, Буяльський і Сидорчук. Усі вони зробили вагомий внесок у перемогу нашої команди. Перший зробив результативну передачу, другий забив, а третій, крім надійної гри, непогано зв'язував оборону з атакою. Буяльський взагалі став одним із найбільш небезпечних гравців у складі киян. Перед тим, як відзначитись, Віталій регулярно виходив на ударні позиції з глибини. Він був зобов'язаний забивати ще у дебюті другого тайму, проте клята реалізація підвела. Завдяки цим футболістам "Динамо", врешті-решт, почало атакувати не лише флангами, але й непогано комбінувало через центр. Так народився єдиний у зустрічі гол і перший стовідсотковий момент головного героя"

Портал sportarena.com пише, що футбол у виконанні гравців "Динамо" був дуже схожий на той, що пропагував попередній тренер Олександр Хацкевич.

"Гра команди нагадала футбол Олександра Хацкевича зі все тими ж проблемами, пов'язаними з одноманітністю ідей у наступі. Більш того, це був футбол "Динамо" Хацкевича раннього етапу, коли лінія оборони розташовувалася надто низько, між нею й опорною зоною утворювалися розриви".

Гра "Динамо" нагадало футбол Хацкевича

Сайт footboom.com пише, що гра команди Михайличенка після поразки в чемпіонаті від "Десни" не змінилася. Тренеру є ще на чим працювати.

"У цілому, посварити сьогодні є за що, гра "Динамо" дивним чином за чотири дні після "Десни" не перетворилася. Додався Вербич, Родрігес, Кендзьора, вийшов в опорну зону Сидорчук, зі старту з'явився Шепелєв. Заграли живіше, але основою вичавленого результату стала більшою мірою самовіддача, настирливість, завзятість, на жилах, на зубах, ніж налагоджена комбінаційна гра, де кожен розуміє партнера з півслова, передбачає маневр і з літа схоплює будь-яку креативну ідею. У цьому напрямі у тренерського штабу ще поле неоране, і в мінус це занести для протоколу потрібно. Інша справа, що ніхто і не чекав цього вечора на божевільний комбінаційний рух, а тому зафіксувати - зафіксуємо, але заиклюватися не будемо. Що команда могла вичавити в своєму нинішньому стані - вона вичавила. Повністю і навіть із гіркою".

Іsport.ua пише, що головним на "Олімпійському" став характер киян.

У четвер на НСК "Олімпійський" ми побачили команду, яка билася один за одного, віддавала всі сили на полі та грала за свого коуча. У характері "динамівцям" не відмовиш, вони проявили бійцівські якості та високу самовіддачу".

Оглядач tribuna.com Дмитро Литвинов пише, що говорити про завершення кризи у "Динамо" поки не варто, але відрізками гра киян виглядала пристойно.

"Говорити про вихід із кризи поки зарано, але відрізками гра "Динамо" виглядала досить пристойно. Так, на рівні далеко не топ-суперника, але клуби рівня "Мальме" теж треба перемагати, із чим у "Динамо" останніми роками все було так собі не тільки після повернення Михайличенка на пост тренера".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про що пише українська преса після розгромної поразки "Шахтаря" від "Манчестер Сіті"

Після перемоги над "Мальме" "динамівці" очолюють свою групу в Лізі Європи разом із "Копенгагеном", маючи по 3 очоки. Наступну гру підопічні Олексія Михайличенка проведуть 3 жовтня проти "Лугано".

Зараз ви читаєте новину «Про що пишуть українські ЗМІ після перемоги "Динамо" над "Мальме"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі