середа, 27 липня 2011 11:46

Призер Олімпіади застрелився у каньйоні

Призер Олімпіади застрелився у каньйоні

Американський фрістайліст Джерет Петерсон (Jeret Peterson) був знайдений мертвим у віддаленій ущелині в штаті Юта, повідомляє Associated Press. За версією поліції, мова йде про суїцид.

Тіло Петерсона було знайдено пізно увечері в понеділок, 25 липня, в каньйоні Лембс між Солт-Лейк-Сіті та Парк-Сіті. Перед тим, як вистрілити в себе, 29-річний спортсмен подзвонив у службу порятунку. Відомо, що за три дні до смерті Петерсон був арештований за водіння в стані сп'яніння.

Як повідомляється, Петерсон мав проблеми з алкоголем, а також страждав від депресії. Він зізнавався, що іноді замислюється про самогубство. Петерсон пояснював причину перепадів в настрої подіями, що відбулися з ним у дитинстві: він піддався сексуальному насильству, а також втратив п'ятирічну сестру в автомобільній катастрофі.

Крім того, у 2005 році спортсмен став свідком самогубства свого друга, який, не сказавши ні слова, вистрілив собі в голову. Петерсон, однак, не раз закликав людей, що знаходяться в складній ситуації, не опускати руки, приводячи в приклад свій успіх на Олімпіаді у Ванкувері в 2010 році, коли він зайняв друге місце.

На Олімпійських іграх 2006 року в Турині Петерсон був менш щасливим, зайнявши лише сьоме місце. Крім того, тоді його достроково відправили додому за п'яну бійку зі своїм другом.

Зараз ви читаєте новину «Призер Олімпіади застрелився у каньйоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі