середа, 19 травня 2021 11:03

Президент "Зорі" розповів про майбутнє Скрипника

Президент "Зорі" розповів про майбутнє Скрипника
Віктор Скрипник до призначення працював у Німеччині та Латвії. Фото: "Зоря"

Президент луганської "Зорі" Євген Геллер в інтерв'ю YouTube-каналу "Бомбардир" розповів про майбутнє Віктора Скрипника в клубі.

"Чи задоволений я співпрацею зі Скрипником? Я вважаю Скрипника одним з найкращих тренерів України. І сподіваюся, що в майбутньому він здивує мене хорошим досягненням. Поки що він повторив своє торішнє досягнення й став бронзовим призером. Тепер чекаю медалі іншого кольору або Кубок. Або це все разом.

У Скрипника за рік закінчується контракт з "Зорею"? Так, і я попросив його до кінця травня визначитися, чи збирається він продовжувати контракт. Незалежно від рішення, наступний сезон він працюватиме в "Зорі", - сказав Геллер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голкіпер "Зорі" перейшов у "Санкт-Паулі"

У нинішньому сезоні "Зоря" посіла третє місце і грала в фіналі Кубка України, де поступилася "Динамо". Віктор Скрипник пропрацював в клубі два роки. Торік його звали в "Дніпро-1", однак сторони не змогли домовитися.

Зараз ви читаєте новину «Президент "Зорі" розповів про майбутнє Скрипника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі