четвер, 24 жовтня 2013 17:03

Президент "Туна" прийшов на тренування команди на "Олімпійському"
18

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Швейцарський "Тун" провів тренування на полі "Олімпійського". Перші 15 хвилин були відкрити для журналістів.

Першими вийшли не футболісти, а керівники команди. Президент "Туна" Маркус Люті, одягнений у довге чорне пальто, спокійно прогулювався уздовж газону. Виглядав дуже зосередженим. Цікаво, що на офіційному сайті клубу можна легко знайти e-mail Люті.

Спортивний директор швейцарців Андрес Гербер смачно гриз велике зелене яблуко. Незважаючи на досить прохолодну погоду колишній капітан "Туна" не побоявся вийти на поле у клубному костюмі. Захисник грав проти "Динамо" у 2005-му році, коли швейцарці сенсаційно вибили киян з Ліги чемпіонів. При згадці про ті матчі Гербер розпливається у посмішці.

"Швейцарські газети багато уваги приділили тим матчам. Навіть більше, ніж майбутній грі, - розповідає журналіст Себастьян, - Звичайно, приємно згадувати такі події, адже це одна з найяскравіших події в історії клубу."

Щодо самих футболістів, то у команді виступають двоє гравців, які грали проти "Динамо". Це Нелсон Феррейра та Лукас Шенкель.

Додамо, що у "Туні" одним із двох адміністраторів працює жінка. Душанка Фредерік вийшла з роздягальні з великою чорною сумкою, в якій були маніжки. Вона роздавала їх футболістам перед тренуванням.

Наставник "Туна" Урс Фішер виголосив кілька настановчих слів у колі після чого команда розпочала розминку.

Нагадаємо, матч "Динамо" — "Тун" розпочнеться сьогодні о 20:00.

Зараз ви читаєте новину «Президент "Туна" прийшов на тренування команди на "Олімпійському"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі