неділя, 15 серпня 2021 15:04

Президент "Тоттенгема" не продасть Кейна в "Манчестер Сіті"

Президент "Тоттенгема" не продасть Кейна в "Манчестер Сіті"
Кейн не хоче грати за "Тоттенгем". Фото: Reuters

Президент "Тоттенгем Хотспур" Деніел Леві планує зустрітися з керівництвом "Манчестер Сіті" сьогодні, 15 серпня, під час матчу команд у 1-му турі АПЛ, повідомляє Telegraph. За даними джерела, Леві відмовився прийняти пропозицію "Сіті" про продаж нападника Гаррі Кейна. На зустрічі бізнесмен повідомить "Манчестер Сіті", що Кейн залишиться в лондонському клубі.

За даними інсайдера Фабріціо Романо, "городяни" готують нову пропозицію по трансферу гравця. Клуб готовий заплатити за англійця € 150 млн. "Тоттенгем" не хоче розлучатися з гравцем. Але раніше вже повідомлялося, що Кейн хоче перейти в "Манчестер Сіті".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Супряга перейшов у "Сампдорію" – італійський журналіст

Кейн є вихованцем "Тоттенгема", а за основу "шпор" дебютував в 2011 році. Його контракт з клубом розрахований до 2024 року. У минулому сезоні 28-річний форвард провів 35 матчів в англійській Прем'єр-лізі, забив 23 голи (чотири - з пенальті) і віддав 14 результативних передач.

Зараз ви читаєте новину «Президент "Тоттенгема" не продасть Кейна в "Манчестер Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі