неділя, 27 листопада 2011 15:15

Президент "Таврії" має намір поставити крапку в "руйнівній діяльності" Селюка

Президент "Таврії" має намір поставити крапку в "руйнівній діяльності" Селюка

Почесний президент сімферопольської "Таврії" Сергій Куніцин обурений діяльністю Дмитра Селюка, який працює в головній команді Криму на посаді віце-президента клубу. В інтерв'ю клубній прес-службі Куніцин заявив, що діяльність цієї людини ні багато, ні мало, - ганьба в історії клубу.

"Відразу ж хочу розставити всі крапки над "i": юридично пан Селюк ніякого відношення до "Таврії" не має, оскільки офіційно він не міг оформити свої відносини з клубом, перебуваючи на "невиїзному" положенні в сонячній Іспанії. Засновниками клубу йому було запропоновано займатися виключно селекційною роботою, тобто пошуком гравців для посилення нашої команди, - прокоментував Сергій Куніцин інтерв'ю Селюка одному з інтернет-ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За два дні "Таврія" попрощалася з п'ятьма гравцями

"На жаль, за фактом Селюк уявив себе першою людиною в клубі, якій дозволено диктувати умови всім структурам, аж до звільнення фахівців, які вірою і правдою служать клубу протягом не одного десятка років. Саме він створив, в тому числі, нервозну обстановку і в команді, що призвело до дострокового відходу з "Таврії" низки футболістів, які ще недавно визначали її ігровий малюнок - Лакі Ідахора, Антона Монахова, Андрія Корнєва та інших. Дійшло до того, що на матч з "Металістом" в заявці "Таврії" не набралося і 18 гравців, - підкреслив президент клубу.

За словами Сергія Куніцина, за неповний місяць "дистанційного керівництва" Селюк дозволив собі перекреслити багаторічний досвід роботи професіоналів, шанованих у Криму та Україні людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще один гравець залишив "Таврію"

"Далі миритися з такою ситуацією я не має наміру. Наступного тижня в Києві у мене відбудеться зустріч з головним засновником "Таврії" Дмитром Фірташем, з яким ми детально обговоримо руйнівну діяльність Селюка і поставимо крапку в цьому конфлікті", - резюмував Куніцин.

Нагадаємо, що свого часу Дмитро Селюк займався підбором гравців для донецького "Металурга". Через деякий час його зі скандалом звільнили.

Зараз ви читаєте новину «Президент "Таврії" має намір поставити крапку в "руйнівній діяльності" Селюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі