пʼятниця, 29 квітня 2011 17:36

"Мілевський міг поїхати до Англії за 10 мільйонів" - Селюк

"Мілевський міг поїхати до Англії за 10 мільйонів" - Селюк

Українські футболісти вкрай погано розбираються у людях, зокрема у футбольних агентах - через це і страждають, бо їх не можуть продати за кордон.

Про це заявив відомий футбольний агент Дмитро Селюк.

"Торік питання Артема Мілевського за 10 мільйонів я міг би вирішити, продати його у англійський клуб. Я набрав номер Мілевського, він мені сказав, що його агент Лахтер і я відразу ж завершив обговорення цього питання", - згадує Селюк.

"Із Лахтером Аршавін відразу розірвав стосунки. Робота з цією людиною, до речі, за словами Аршавіна, є його найбільшою помилкою. Алієв, як ви знаєте, готовий Лахтеру по обличчю надавати", - додав він.

За словами Селюка, судячи з вибору агентів, складається враження, що у більшості футболістів просто немає часу на аналіз, думки чи навіть прочитання книжки про Колобка.

"А є той же Лахтер або Варга, ходять, роблять розумний вигляд і більше нічого. Покажіть, хоч одного українця, його вдалий перехід. До речі, хочу вибрати когось із українців і на його прикладі покажу, як можна взяти 18-річного хлопця і розкрутити його в Європі", - зізнався Селюк.

"Через кілька років будуть говорити про те, як ми його не вгледіли, це ж зірка. Я це зроблю в цей трансферний період, привезу когось в Європу, впродовж кількох років адаптую його там і зроблю нормального футболіста. Я майже визначився, але вам говорити не буду", - продовжив він.

"Причому не братиму Мілевського, Ярмоленко чи Ракицького. Не братиму відомого, розкрученого, а того хто не завжди грає. Ось із такого цікаво зробити футболіста, а не з розкрученого", - зазначив він, пише football24.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Мілевський міг поїхати до Англії за 10 мільйонів" - Селюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі